12 keksiukų reikės:
- 500 ml nusunktų,tarkuotų cukinijų;
- 3 kiaušinių;
- 1 didelio svogūno;
- 150 ml fermentinio sūrio;
- 200 ml dešros arba kumpelio;
- 120 ml džiūvėsėlių;
- 3 v.š. žalumynų (krapų,petražolių, špinatų);
- pagal skonį prieskonių.
Eiga:
Burokine tarka sutarkuojame cukiniją, labai gerai nuspaudžiame skystį, nes kitaip keksiukai sukris,bus nemaloniai šlapi. Į dubenį su cukinijomis sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, tarkuotą sūrį, dešrą, žalumynus, suberiame prieskonius, džiūvėsėlius, supilame plaktus kiaušinius. Viską gerai išmaišome. Masę sudedame į keksiukų formeles. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 minučių.skanaus! Asmeniškai man, skaniausi pilnai atvėsią.
Labai skanu su česnakiniu padažu : česnakas, pomidorų padažas, majonezas.
Comments
comments