Sveiki, mielieji, štai ir aš su dar vienu skanėstu! Spintelėje jau seniai gulėjo užmirštas ir vis nepanaudojamas rududu! Tikriausiai jį taupiau kažkam , kas būtų įdomu, greita ir be abejo lengva. Sunkiai galvojosi, kaip pavadinti šį keksą, todėl tiesiog pavadinau “ Smaližiumi“. Saldumas tikrai dominuoja, bet neįkirus. Vienas du gabalėliai ir viskas, širdis laiminga ,saldumas glosto gomurį! Tad jo daug suvalgyti nepavyks…gal ir gerai, gera proga pavaišinti artimuosius, draugus ar mylimuosius ! Tik vieną nedidelį minusą turi šis keksas, šiek tiek per sausas, na bet čia jau mano kaltė, kad gaminau iš mišinio. Tikrai siūlau, jei jau gaminsit, pasirinkit sau gerai žinomą kekso receptą, kuris būtų pakankamai drėgnas, tai tikrai pridės dar daugiau spalvų ir pojūčių skoniui !
Reikės:
- Pusės skardinės “ Rududu “ ;
- dviejų pakelių sausainių;
- kekso mišinio ( žinoma, kekso tešlą galite pasigaminti ir patys) .
Eiga:
Pasiruošiame kekso tešlą. Imame sausainius ir aptepame juos rududu, ant viršaus dedame kitą sausainį, kurio viršų taip pat aptepame . Apteptus sausainius išdėliojame skardoje ir apipilame kekso tešla. Kepame 180-200 laipsnių temperatūroje, apie 40-50 minučių, skanaus!
Comments
comments
Atrodo nerealiai gerai!