Pastaruoju metu dėl laiko stokos (ir žinoma dėl tingumo! 😀 ) labai dažnai gaminu karštus sumuštinius ir paprasti tradiciniai jau pabodo, tad nusprendžiau šiek tiek paeksperimentuoti. Na ir ką galiu pasakyti apie rezultatą, vienareikšmiškai skanu ! Tiek karšti, tiek šalti. O koks Jūsų mėgstamiausias karštų sumuštinių variantas? 🙂
Reikės:
- batono;
- daktariškos dešros;
- fermentinio sūrio;
- kiaušinio;
- pievagrybių;
- paprikos;
- pomidorų padažo ;
- prieskonių pagal skonį ( aš dėjau picos prieskonius, ir prieskonius salotoms )
Be to, daktarišką dešrą galima keisti į vištieną, ką aš kitą kartą tikrai išbandysiu, o ir daržoves galima dėti kuo įvairesnes, kas kokias mėgsta, ar kas yra po ranka.
Eiga:
Plonai supjaustome pievagrybius, papriką ir troškiname, kol daržoves suminkštės. Suminkštėjus daržovėms dedame kelis šaukštus pomidorų padažo , prieskonių ir viską gerai išmaišome. Sutarkuojame fermentinį sūrį ir dešrą, viską sumaišome su daržovėmis, paragaujame, jei reikia dar beriame prieskonių. Įmušame kiaušinį, išmaišome. Paruoštą masę tepame ant batono, kepame apie 220 laipsnių temperatūroje, kol batonas apskrus. Skanaus !
Comments
comments