Pyragas gavosi minkštas ir drėgnas. Kokoso drožlės labai derėjo su obuoliais, saldumas, pats tas-aukso viduriukas! Gaila neturėjau ledų, nes dar šiltas pyragas ir ledai lėkštėje būtų išties puikus duetas!
Reikės:
- 120 g miltų;
- 140 g cukraus;
- 100 g sviesto;
- 100 g kokoso drožlių;
- 4 kiaušinių;
- 2 a.š. kepimo miltelių;
- 8 obuolių.
Eiga:
Iširpiname sviestą, paliekame pravėsti. Į dubenį suberiame cukrų, įmušame kiaušinius ir labai gerai išplakame. Įmaišome kokoso drožles. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir palengva įmaišome į cukraus-kiaušinių masę. Supilame atvėsusį sviestą ir viską gerai išmaišome. Obuolius nuluoame ir suojaustome kubeliais, įmaišome į tešlą. Kepimo formą ištepame riebalais, sukrečiame tešlą. Kepame 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje,apie 30-40 minučių. SKANAUS!
Comments
comments
Nuostabus pyragas, ačiū už receptą :)