Tešlai reikės:
- 1 kg miltų;
- 4 kiaušinių;
- 200 g sviesto;
- 200 g grietinės;
- šiek tiek druskos.
Ištirpdome sviestą, paliekame pravėsti. Tešlai skirtus produktus sudedame į dubenį, viską gerai išmaišome/išminkome. Tešlą nakčiai dedame į šaldytuvą. Išeina 20 labai didelių kibinų.
Įdarui:
- 700 g kiaulienos faršo;
- 300-400 g svogūnų;
- mėgiamų prieskonių;
- 250 g grietinės.
Svogūnus supjaustome. Į dubenį sudedame visus įdarui skirtus produktus ir viską gerai išmaišome. Formuojant kibinus, tešlą padalinau į 20 lygių rutuliukų, taip pat ir su mėsos įdaru. Imam vieną rutuliuką, iškočiojame apskritimą, per vidurį dedame mėsa, užlankstome kraštus. Kaip formuoti kibinus galite rasti čia: https://www.youtube.com/watch?v=wRv8x9Ua7_w . Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 45 minutes. Skanaus!
Comments
comments
Kaip tuos kibinus taip susukti?:D