Reikės:
- 500 g koldūnų su mėsa;
- 1 didelio svogūno;
- ~120 g fermentinio sūrio;
- 3-4 v.š. grietinės;
- 3-4 v.š. pomidorų padažo;
- gabalėlio daktariškos dešros;
- 1 v.š. miltų;
- puodelio vandens.
- mėgstamų prieskonių (naudojau persiladą, mairūną, baziliką ir raudonėlius);
- 3-4 česnako skiltelių;
- krapų.
Eiga:
Išverdame koldūnus, sudedame į skardą,apibarstome prieskoniais. Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname. Ant koldūnų dedame keptus svogūnus, tarkuotą daktarišką dešrą. Į nedidelį dubenį sudedame grietinę , pomidorų padažą,krapus, įspaudžiame česnako, įtarkuojame 60 g sūrio,beriame prieskonius,viską gerai išmaišome. Puodelyje su vandeniu išmaišome miltus ir supilame į padažą, viską gerai išmaišome. Apipilame koldūnus. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 20 minučių. Baigiantis kepimo laikui apibarstome likusiu tarkuotu sūriu ir dar kelias minutes dedame į orkaitę. skanaus :))
Comments
comments