~20 blynelių reikės:
- 700 g baltagūžio kopūsto;
- 1 kiaušinio;
- 1 svogūno;
- 3-4 v.š. miltų;
- prieskonių ( druska, pipiras, persiladas…)
Eiga:
Kopūstą perpjauname į 4 dalis, išpjauname kotą. Į verdantį pasūdytą vandenį dedame kopūstą, išverdame. Išvirus kopūstą paliekame pravėsti. Atvėsusį kopūstą smulkiai supjaustome, svogūną blenderiuojame iki drožlių ir viską gerai išmaišome,įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, miltus, išmaišome. Kepame aliejuje, įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai paskrus. Iškepusius nusausiname popieriniu rankšluosčiu, skanaus! Valgiau su grietinės padažu. Grietinė, česnakas, sriubų ir padažų prieskoniai,krapai.
Šaltinis: http://susaukstuaplinkpasauli.blogspot.com/2014/09/kopustu-paploteliai.html
Comments
comments