Reikės:
- 2 st. pieno;
- 9 g sausų mielių;
- 2-3 st, miltų;
- 3 šaukštai tirpinto sviesto;
- 2 kiaušinių;
- 2-3 šaukštai cukraus;
- 2 a.š. vanilinio cukraus;
- žiūpsnelis druskos
- kelios saujos razinų.
Eiga:
Mieles išmaišome su cukrumi , užpilame šiltu pienu,ir paliekame,kol suputos. Vėliau pilame išplaktus kiaušinius, beriame vanilinį cukrų, druską, razinas bei supilame tirpintą sviestą,beriame miltus gerai išmaišome.Tešla turi gautis grietinės tirštumo. Šiltoje vietoje, uždengtą tešlą paliekame apie valandą. Kepame keptuvėje, ant įkaitusio aliejaus. Skanaus! :))
šaltinis: http://www.delfi.lt/gyvenimas/receptai/gardziausiu-blynu-receptai-ii.d?id=42840979
Comments
comments