Mieliniai blynai

Mieliniai blynai

Tiesiog dievinu įvairius blynus, blynelius, tiek miltinius, tiek iš daržovių. Būtų labai sunku pasakyti ,kurie mėgstamiausi. O buvo laikas, kai juos gaminau labai retai, gal net per retai. Na, o dabar visa galybę minčių, net receptų kalnas prisikaupė, tiek daug neragautų blynų noriu išbandyti! Šį kartą dalinuosi paprastu mielinių blynų receptu, puikus pasirinkimas pusryčiams!

Reikės:

  • 2 st. pieno;
  • 9 g sausų mielių;
  • 2-3 st, miltų;
  • 3 šaukštai tirpinto sviesto;
  • 2 kiaušinių;
  • 2-3 šaukštai cukraus;
  • 2 a.š. vanilinio cukraus;
  • žiūpsnelis druskos
  • kelios saujos razinų. 

Eiga:

Mieles išmaišome su cukrumi , užpilame šiltu pienu,ir paliekame,kol suputos. Vėliau pilame išplaktus kiaušinius, beriame vanilinį cukrų, druską, razinas  bei supilame tirpintą sviestą,beriame miltus  gerai išmaišome.Tešla turi gautis grietinės tirštumo. Šiltoje vietoje, uždengtą  tešlą paliekame apie valandą. Kepame keptuvėje, ant įkaitusio aliejaus. Skanaus! :))

šaltinis: http://www.delfi.lt/gyvenimas/receptai/gardziausiu-blynu-receptai-ii.d?id=42840979

Comments

comments



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.