Reikės:
- 120 g sviesto;
- 180 g cukraus;
- 280 g varškės;
- 1 a.š. vanilinio cukraus;
- 3 kiaušinių;
- 230 g miltų;
- 1 a.š. kepimo miltelių;
- 3-4 didelės kriaušės.
- migdolų esencijos.
Eiga:
Ištirpiname sviestą, išsukame su cukrumi iki purios masės, įmaišome varškę. Po viena įmušame kiaušinius, maišome. Kriaušes nulupame supjaustome kubeliais, puse kriaušės pasiliekame įspausti į kekso paviršių. Atskirame dubenyje persijojame miltus, kepimo miltelius ir įmaišome į tešlą, sudedame kriaušes, šiek tiek migdolų esencijos. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, supilame tešlą, įspaudžiame kriaušes. Kepame 170 laipsnių temperatūroje, apie 50-60 minučių. Skanaus!
Šaltinis http://savaitgaliorendezvous.blogspot.com/2011/11/varskes-keksas-su-kriausemis.html
Comments
comments
Labai labai gražus!