apie 25 blyneliams reikės:
- ~400 g daktariškos dešros;
- ~300 g sūro;
- ~300 g pievagrybių;
- picos prieskonių;
- pomidorų padažo.
Lieetinius gaminu iš akies: miltai,vanduo,kiaušinis.
Eiga:
Pievagrybius smulkiai supjaustome ir suberiame į keptuvę kepame, kol suminkštės. Sutarkuojame dešrą ir sūrį, dedame iškeptus pievagrybius ir viską gerai išmaišome. Sudedame picos prieskonius , jų negailėkime (kalbant apie picos prieskonius, man geriausi yra „Santa Maria“ ), ir apie 3-4 šaukštus pomidorų padažo, vėl gerai viską išmaišome . Ir jau galime pradėti įdaryti lietinius,prieš pateikiant apkepame keptuvėje, skanaus!
Tinka su įvairiais padažais.
Comments
comments
Kokį kalną prikepei :) Visą šeimyną pamaitinti galima. Pigus, geras receptukas!