Buvo laikas kai į krevetes žiūrėdavau susiraukdama , na o dabar lekiu valgyti pati pirma. Ypač dievinu jas su makaronais. Ir dingsta akimirksniu, visada atrodo per mažai. Norisi dar ir dar. Net ir dabar seilės kaupiasi vien tik pagalvojus. ..
Dviem porcijoms reikės:
- mėgstamų makaronų;
- 200 ml grietinėlės;
- ~200 g krevečių;
- ~5 pievagrybiai;
- daaaug česnako;
- saujelės krapų;
- prieskonių ( druskos ir persilado);
- 1 šaukšto sviesto.
Eiga:
Dedame virti makaronus. Į įkaitintą keptuvę dedame sviestą,smulkiai pjaustytus pievagrybius. Kai šie suminkštės, dedame krevetes, išspaustus česnakus ir pakepame ant silpnos ugnies, apie 2-3 minutes. Toliau į keptuvę supilame grietinėlę, prieskonius, krapus. Kaitiname ant silpnos ugnies apie 7-10 minučių. Viską užpilame ant makaronų ir skanaujame.