Avižinių dribsnių blynai

Avižinių dribsnių blynai

Kai ryte turiu laiko ir entuziazmo maisto ruošimui, dažniausiai kepu blynus. O šiandien atsikėliau su mintimi, kad noriu kažko greito, lengvo ir skanaus. Ir aišku, jau imu galvoti apie vasaros sezoną ir dailesnes linijas, norėjau kažko skanaus ir sveiko, nors pripažįstu, šaldytuvo duris varstėsi ne kartą, nes ten pūpso keli torto gabaliukai, gundo…oj gundo…Atsispyriau! Haha. O kalbant apie šiuos blynelius, jie išties skanūs ir labai sotūs! Jei esate avižinių blynų megėjai, taip pat rekomenduoju ir šį receptą .

Reikės:

  • 2 st. avižinių dribsnių;
  • 1 st. pasukų (arba natūralaus jogurto);
  • 2 didelių bananų;
  • 2 kiaušinių;
  • 1,5 a.š. cinamono.

Eiga:

  1.  Į dubenį suberiame avižinius dribsnius, supilame pasukas, viską išmaišome ir paliekame apie 15 minučių pastovėti.
  2. Šakutes pagalba sutriname bananus. Išplakame kiaušinius.
  3. Į dubenį su avižomis dedame bananus, kiaušinius ir cinamoną, viską gerai išmaišome ir jau galime kepti!

SKANAUS!

 

Comments

comments



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.