Viena iš skaniausių ir papraščiausių užtepėlių, tinkanti tiek aptepti keptą duoną, tiek skrudintą batoną. Lengva ir labai skani, o ir produktai paprasti, kurių galima rasti kiekvienoje virtuvėje! Atsargiai,bevalgant saikas kažkur dingsta!
Reikės:
- 3 vidutinių virtų morkų;
- 80 g fermentinio sūrio;
- ~3 v.š. majonezo;
- 3 v.š. krapų;
- pagal skonį pipirų, druskos;
- česnako;
- batono arba keptos duonos.
Eiga:
Burokine tarka sutarkuojame virtas morkas ir sūrį. Dedame majonezą, įspaudžiame česnakus, suberiame prieskonius, krapus, viską gerai išmaišome. Skanaus!
Tai, kad majonezas su viskuo skanus 🙂
Neprieštarausiu. Nors kur galiu, stengiuosi jį pakeisti kažkuo sveikesniu. Ką galiu pasakyti, kai kur tikrai majonezo niekuom neina pakeisti! 😀