Česnakinė morkų užtepėlė

Česnakinė morkų užtepėlė

Viena iš skaniausių ir papraščiausių užtepėlių, tinkanti tiek aptepti keptą duoną, tiek skrudintą batoną. Lengva ir labai skani, o ir produktai paprasti, kurių galima rasti kiekvienoje virtuvėje!  Atsargiai,bevalgant saikas kažkur dingsta! 

Reikės:

  • 3 vidutinių virtų morkų;
  • 80 g fermentinio sūrio;
  • ~3 v.š. majonezo;
  • 3 v.š. krapų;
  • pagal skonį pipirų, druskos;
  • česnako;
  • batono arba keptos duonos.

 

Eiga:

Burokine tarka sutarkuojame virtas morkas ir sūrį. Dedame majonezą, įspaudžiame česnakus, suberiame prieskonius, krapus, viską gerai išmaišome. Skanaus!

 

Comments

comments



2 thoughts on “Česnakinė morkų užtepėlė”

    • Neprieštarausiu. Nors kur galiu, stengiuosi jį pakeisti kažkuo sveikesniu. Ką galiu pasakyti, kai kur tikrai majonezo niekuom neina pakeisti! 😀

Komentuoti: Ugnė Štarolytė Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.