Cukinijų blyneliai su varške ir lašiša

Cukinijų blyneliai su varške ir lašiša

Dar vieni neįprasti blyneliai, ir pusryčiams, ir pietums ar vakarienei, o ir užkandis neprastas. Skanūs tiek šilti, tiek šalti. Vietoje lašišos galima dėti pieniškų dešrelių.

Reikės:

  • 400 g išvalytos cukinijos;
  • 200 g varškės;
  • 3 kiaušinių;
  • ~5 v.š. miltų;
  • saujelės krapų;
  • 100 g rūkytos arba sūdytos lašišos;
  • prieskonių.

Eiga:

Burokine tarka sutarkuojame cukinijas, nusunkiame skystį. Sudedame varškę, įmušame kiaušinius,dedame krapus, miltus, gerai išmaišome. Lašiša supjaustome nedideliais gabaliukais, sudedame į cukinijos masę, beriame prieskonius ir viską išmaišome. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus. Beje, nuo druskos , gaminimo eigoje cukinija gali pradėti leisti skysti, tad žiūrėkite, jei tešla pradės skystėti įberkite dar šiek tiek miltų. 

Comments

comments



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.