Įdaryti faršo kukuliai

Įdaryti faršo kukuliai

Nepaisant, kad nepavyko gražiai nufotografuoti…Na žinote, pilvai urzgia, visi aplinkui valgyti nori, o ir pačiai jau skrandis griausmingai orkestrą užgroja.. Ką galiu pasakyti, patiekimas tikrai toks „ūkiškas“. Ir nereikia čia maivytis ir vaipytis, kad atrodo „neapetitnai„. Guli va sau košės pataluose kukuliukas. Skanu.Gardu.Sotu. Va Jums ir trejybė.

Labai norėjau pasidalinti šių kukulių receptu, įdomus variantas Jūsų rytojaus pietums!

Reikės:

  • 1 kg kiaulienos faršo;
  • 9 nedidelių kiaušinių;
  • 1 mažos virtos morkos;
  • gabalėlio fermentinio sūrio;
  • keletos šaukštų majonezo;
  • kelių saujelių krapų;
  • pusės stiklinės manų kruopų;
  • 2 v.š. grietinės;
  • prieskonių;
  • 3 mažų skiltelių česnako.

Eiga. Į faršą suberiame manų kruopas, įmušame 1 kiaušinį, suberiame prieskonius, grietinę ir gerai išmaišome, išminkome, 10 kartų metame į stalviršį ir atidedame į šalį. Išverdame 8 kiaušinius, perpjauname išilgai pusiau. Išimame trynius, sumaišome su tarkuota morka bei sūriu, sudedame krapus, smulkintus česnakus, majonezą ir išmaišome. Gautą įdarą sudedame į kiaušinių puseles ir sulipiname. Imame faršo gabalėlį, suformuojame blyną, dedame kiaušinį ir aplipiname, suformuojame pailgą kukuliuką. Kepame 180-200 laipsnių temeratūroje, apie 25- 30 minučių. Kepimo laikui artėjant į pabaigą įjungiame grilio funkciją. Skanaus!

Comments

comments



3 thoughts on “Įdaryti faršo kukuliai”

Komentuoti: Ugnė Štarolytė Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.