Įdarytos krabų lazdelės

Įdarytos krabų lazdelės

Labai skanus ir lengvas užkandis. Pirmaisiais kartais šiek tiek vargo būdavo su krabų lazdelių išvyniojimu, bet palaikius apie 5 minutes karštame vandenyje viskas pasidaro žymiai lengviau ! Šiam užkandžiui visada naudoju „Vichy“ krabų lazdeles, lengviausiai išsivinioja, nes būną ir tokių, kurių išvynioti neįmanoma.

Reikės:

  • 12 krabų lazdelių;
  • 4 kietai virtų kiaušinių;
  • 60 g fermentinio sūrio ,
  • pipirų, druskos.
  • 2-3 v.š. majonezo.

Eiga:

Įdarui burokine tarka sutarkuojame virtus kiaušinius, bei sūrį, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Imame krabų lazdeles, išvyniojame ir apdedame įdaru ir vėl suvyniojame. Jei išvyniojant lazdelė įplyšta ar suplyšta, nesikrimskite, įdaras viską kuo puikiausiai sulipina. Skanaus!

Comments

comments



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.