Krekerių pyragas

Krekerių pyragas

      Sveiki sveiki, šiandien pasidalinsiu dar vienu saldėsiu ir reikės pristabdyti…nesinori,kad kelnės taptų siauros.:-D O ir visokių rududu, šokoladinių kremų, bei kondensuoto pieno atsargos į pabaigą.  Tos saldžios nuodėmės , sunku atsispirti!! Šį torčiuką gaminu jau antra kartą, bet antras dublis daug labiau sužavėjo… Kelių citrinų sultys šį skanėstą padarė dar patrauklesniu gomuriui! Be to, greitai ir lengvai pagaminamas, vienas du ir į šaldytuvą. trys keturi ir jau valgom! Na , aišku, prireiks šiek tiek kantrybės belaukiant kol sustings. Kuo ilgiau lauksit, tuo skaniau bus 🙂  Todėl siūlau gaminti iš vakaro , o ryte jau galėsite ragauti, skanauti. Iš pateikto kiekio produktų tortas gaunasi tikrai nemažas , užteks Jums, visai šeimai ir dar draugus pavaišinti 🙂

Reikės:

  • indelio kondensuoto pieno;
  • 450g grietinės  ( 30% riebumo) ;
  • 2 citrinų;
  • 600g krekerių;
  • 1 šaukštelio želatinos.

Eiga: 

          Į dubenį supilame kondensuotą pieną , grietinę, išspaudžiame citrinos sultis ir viską gerai išmaišome. Supilame ištirpintą želatiną ir vėl viską išmaišome. Į gautą masę suberiame krekerius, gerai išmaišome ir sudedame į torto formą. Viską sulyginame ir dedame į šaldytuvą, mažiausiai kelioms valandoms, o geriausia palaikyti per naktį. Viršų apibarsčiau kokoso drožlėmis. Be to, į masę galima įmaišyti bananų, riešutų,priklauso nuo fantazijos  🙂 Skanaus!

 

Comments

comments



2 thoughts on “Krekerių pyragas”

Komentuoti: Ugnė Štarolytė Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.