Pikantiška užtepėlė

Pikantiška užtepėlė

Asmenikai man, be šios užtepelės, užkandžių stalas liktų kažkoks neišbaigtas, be to ir nuo stalo pradingsta bene greičiausiai.  Tinka tepti tiek ant keptos duonos , tiek  ant skrudinto batono.  Manau receptas jau daug kam žinomas, skonis pažįstamas iki pat pat… kai kam priminsiu, o kai kam galbūt tai bus naujas atradimas, skanaus! 

Reikės:

  • 3 kietai virtų kiaušinių;
  • ~17 puselių česnaku įtrintos keptos duonos;
  • 70 g fermentinio sūrio;
  • ~2 v.š. majonezo;
  • 2 v.š.krapų;
  • daaaug česnako;
  • pagal skonį pipirų, druskos.

Eiga:

Kiaušinius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka.  Dedame majonezą, krapus, pagal skonį druskos ir pipirų, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome. Ragaujame, jei trūksta pikantiškumo, įspaudžiame daugiau česnako, įberiame pipirų. Paruoštą užtepėlę tepame ant duonos, skanaus!

Comments

comments



1 thought on “Pikantiška užtepėlė”

Komentuoti: Ilma Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.