Sumuštiniai kepti keptuvėje

Sumuštiniai kepti keptuvėje

Vieni skaniausių sumuštinių. Lengvas ir greitas paruošimas-puikus variantas pusryčiams ar užkandžiui. 

Reikės:

  • 4 riekių forminės sumuštinių duonos;
  • 50 g dešros;
  • 50 g fermentinio sūrio;
  • 40 g raudonos paprikos;
  • 1 didelio kiaušinio;
  • mėgstamų prieskonių (naudojau persiladą).

Eiga:

Sausoje keptuvėje apskrudiname vieną sumuštinių duonos pusę. Burokine tarka sutarkuojame, sūrį, dešrą, bei papriką, įmušame kiaušinį, beriame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Masę dedame ant neapskrudintos sumuštinių duonos pusės. Įkaitiname keptuvę, pilame šiek tiek aliejaus, palaukiame kol šis įkais, ir dedame sumuštinius „aukštyn kojom“, tai yra, įdaru į apačią. . Kepame apie 3-4 minutes, ant vidutinio stiprumo ugnies. Skanaus!

Comments

comments



6 thoughts on “Sumuštiniai kepti keptuvėje”

Komentuoti: Gintarė Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.