Vieni skaniausių sumuštinių. Lengvas ir greitas paruošimas-puikus variantas pusryčiams ar užkandžiui.
Reikės:
- 4 riekių forminės sumuštinių duonos;
- 50 g dešros;
- 50 g fermentinio sūrio;
- 40 g raudonos paprikos;
- 1 didelio kiaušinio;
- mėgstamų prieskonių (naudojau persiladą).
Eiga:
Sausoje keptuvėje apskrudiname vieną sumuštinių duonos pusę. Burokine tarka sutarkuojame, sūrį, dešrą, bei papriką, įmušame kiaušinį, beriame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Masę dedame ant neapskrudintos sumuštinių duonos pusės. Įkaitiname keptuvę, pilame šiek tiek aliejaus, palaukiame kol šis įkais, ir dedame sumuštinius „aukštyn kojom“, tai yra, įdaru į apačią. . Kepame apie 3-4 minutes, ant vidutinio stiprumo ugnies. Skanaus!
Trūksta pagrindinio ingrediento – tarkuoto svogūno. Jis kepdamas keptuvėje priduoda labai gerą skonį! Rekomenduoju išbandyti 😉
Būtinai išbandysiu, ačiū už pasidalinimą 🙂
Super;) ir šis blogas mano vienas mėgiamiausiu
Labai malonu skaityti tokius komentarus, ačiū!
Išbandyta! Tobulai lengva ir tobulai skanu!:)
Šaunu, kad patiko 🙂 dar vieną pliusą turi šie sumuštiniai, kad kaskart galima susikurti naują skonį, keičiant produktus 🙂