Traškūs bulviniai blynai

Traškūs bulviniai blynai

Traškūs, dviejų tarkių bulviniai blynai. 

Reikės:

  • apie 1 kg bulvių;
  • 2 kiaušinių;
  • 1,5 v.š. miltų;
  • 1,5 v,š, džiūvėsėlių;
  • saujos tarkuoto fermentinio sūrio;
  • 1 svogūno;
  • prieskonių.

Eiga:

Nulupame bulves, pusę bulvių sutarkuojame burokine, o kitą pusę smulkesne tarka. Nupilame skystį. Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname, sudedame į dubenį su bulvėmis. Supilame plaktus kiaušinius, miltus, džiūvėsėlius, sūrį, prieskonius ir viską gerai išmaišome. Į įkaitintą keptuvę dedame po šaukštą bulvių masės, kepame iki kol gražiai apskrus. Iškeptus blynus sudedame ant popierinio rankšluosčio,kad susigertų riebalai, skanaus!

Comments

comments



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.