„Piciniai“ cukinijų blyneliai

„Piciniai“ cukinijų blyneliai

O kodėl piciniai? O todėl, kad su picos prieskoniais,haha! Nes kažkaip neskambėjo „Cukinijų blyneliai su sūriu ir dešra“, kaip koks sumuštinis su sūriu ir dešra. Skanu, skanu! Bandžiau ir su medžiotojų dešrelėmis, tai man šiek tiek rieboki pasirodę, o su daktariška dešra kitas reikalas! 

Reikės:

  • diiiidelės cukinijos;
  • 4 morkų;
  • 1 didelio svogūno;
  • ~150 g fermentinio sūrio;
  • ~300 g daktariškos dešros;
  • prieskonių („SantaMaria“ picos prieskoniai,druska, persiladas ir pan).
  • 2-3 kiaušinių;
  • ~6 v.š. miltų. ( kartais prireikia daugiau).

Eiga: Smulkiai supjaustome svogūną, burokine tarka sutarkuojame morkas ir dedame troškinti. Burokine tarka sutarkuojame cukiniją , nusunkiame skystį, Į cukinijos dubenį dedame troškintas daržoves, tarkuotą sūrį, bei dešrą, prieskonius, įmušame kiaušinius,beriame miltus. Pradžioje įdėkite du kiaušinius, pabandykite kepti, jei irsta įdėkite trečią kiaušinį ir šiek tiek miltų. Skanaus!

Comments

comments



2 thoughts on “„Piciniai“ cukinijų blyneliai”

  • Aš vakar kaip tik dairiausi ką čia gero nuveikus su geru gabalu cukinijos. Priėjau prie išvados, kad reiktų maišyti su sūriu ir kepti orkaitėje. O dar picos prieskonių – manau bus tikrai skanu :)

    • Su sūriu vieni mėgstamiausių. Ir kaip iškepus orkaitėje? Kažkaip įpratau kepti keptuvėje, buvo minčių kepti orkaitėje, bet bet… 😀 Virtuvėje vis dar guli keturios didelės cukinijos, atrodo tiek iš jų visko gaminau, bet kaip nemažėja, taip nemažėja :)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.