Saldžioji vištienos mišrainė

Saldžioji vištienos mišrainė

Ši saldžioji mišrainė mūsų šemoje yra topų topas. Asmeniškai man-skaniausia ir niekada neatsibostanti. Per kiekvienas didžiąsias šventes visi susirenkame kaime, pas senelius, visada ant stalo puikuojasi ši mišrainė ir nuo stalo dingsta viena iš pirmųjų. 

Reikės:

  • ~400 g karštai rukytų vištų šlaunelių mėsos;
  • 500 g marinuotų pievagrybių*;
  • 800 g konsevuotų ananasų;
  • ~150 g porų;
  • ~4 šaukštai majonezo.

* Dažniausiai naudojų Klaipėdos arba Extra line pievagrybius, esu bandžiusi ir kitų firmų, bet skonis nuvylė.

Eiga: Visus produktus supjaustome, dedame majonezą ir išmaišome. Prieš patiekiant bent valandą palaikome šaldytuve, kad skoniai „susistovėtų“,skanaus! 🙂

Comments

comments



3 thoughts on “Saldžioji vištienos mišrainė”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.