Vištienos salotos su salierais

Vištienos salotos su salierais

Laba diena, su vištiena!

Ar kada ragavote konservuotų salierų ? aš tai ne, iki kol neparagavau šių salotų. Nežinau kodėl, bet galvojau, kad salierų nemėgstu. O ar Jūs naudojate konservuotus salierus, jei taip, tai kur? Labai įdomu!

Pikantiška, saldu, gaivu-skanu! Harmonija išlaikyta, o susivalgo išties greitai. Labai mėgstu įvairias salotų/mišrainių kombinacijas su rūkyta vištiena. Viena iš mėgstamiausių yra saldžioji vištienos mišrainė, kurios receptą galite rasti paspaudę

Šių salotų receptą rado Mama, benaršydama Facebook’o platybėse. Užsirašė į užrašų knygutę, kad nepasimestų. Pamenu ir man buvo mintis rastus įdomius receptus surašyti į kokią gražią užrašinę. Bet ta mintis taip ir liko neįgyvendinta. Nors neee, meluoju. Bandžiau. Ar ilgai tai truko? Tikrai ne. Jau tokie laikai, kai lengviau tiesiog nukopijuoti ir išsisaugoti kompiuteryje ar kažkaip kitaip pasižymėti. Ką jau padarysi.

Nežinau kodėl , bet man ranka rašyti receptai ar kažkokie kiti dalykai atrodo taip stebuklingai. Hmm, perskaičiau prieš tai rašytą sakinį, kažkaip keistai nuskambėjo, bet manau, mane supratote. Kaip tik šiandien varčiau mamos seną užrašinę. Jau tokia nučiupinėta, sena, bet kiek gėrio joje!

Reikės:

  • 1 didelis rūkytas vištienos ketvirtis;
  • 1 mažas indelis konservuotų ananasų;
  • 200 g marinuotų salierų;
  • 1 raudonas svogūnas;
  • pekino kopūstas;
  • majonezas;
  • pipirai, druska.

Eiga:

 

Visus produktus sudedame į dubenį. Žinoma prieš tai supjaustome vištienos ketvirtį, pekino kopūstą bei svogūną. Pasmulkiname marinuotus salierus. Dedame majonezą, prieskonius ir viską gerai išmaišome. Prieš valgant dar šiek tiek palaikau šaldytuve, kad skoniai „susistovėtų“.

Na, nuotraukos gavosi neįtin išvaizdžios, nes labai skubėjau, bet taip pasidalinti norėjau! Kaip bebūtų skonis viską atperka.

Skanaus! šaltinis

Comments

comments



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.