Tunu įdaryti kiaušiniai

Tunu įdaryti kiaušiniai

Tuno skardinės jau renka dulkes spintelėse. Skardinėms atėjo pats laikas būti panaudotoms. Kaip ir buvo mintis gaminti makaronus su tunu, seniai bevalgiau jau kaip ir pasiilgau, bet visgi atidėjau šį patiekalą kitam kartui. Vakarienei norėjosi kažko lengvesnio, tad nuspredžiau farširuoti kiaušinius. Jau ne kartą esu gaminusi šį užkandį, tik vietoje konservuotų žirnelių įdėdavau smulkiai pjaustyto svogūno. Šiek tiek pikantiškesnis variantas.

Reikės:

  • 5 virtų kiaušinių;
  • 1 skardinės koncervuoto tuno (aliejuje);
  • 5-6 v.š. konservuotų žirnelių;
  • 2 v.š. majonezo;
  • šiek tiek krapų.

Eiga:

  1. Kiaušinius perpjauname išilgai per pusę.
  2. Į dubenėlį sudedame trynius, konservuotą tuną, majonezą, suberiame krapus ir viską sutriname, gerai išmaišome.
  3. Į gautą masę suberiame žirnelius, lengvai permaišome.
  4. Gauta mase įdarome kiaušinius.

Skanaus!

Comments

comments



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.